MPM HOTEL SPORT 5*

 www.mpmhotels.bg

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.09.2023 30% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2023 И ОД 24.03 ДО 14.04.2024

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.09.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 24.12 ДО 23.03.2024

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.10.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2023 И ОД 24.03 ДО 14.04.2024

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2023 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 24.12 ДО 23.03.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2023 И ОД 24.03 ДО 14.04.2024

MPM HOTEL SPORT 5* BANSKO                                                                                       www.mpmhotels.bg
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
101.12.2023
21.12.2023
22.12.2023
28.12.2023
29.12.2023
04.01.2024
05.01.2024
11.01.2024
12.01.2024
09.02.2024
10.02.2024
17.02.2024
18.02.2024
14.04.2024
DOUBLE EXECUTIVE
DOUBLE ROOM176203270203176203176
DOUBLE ROOM+EXTRA BED247285378285247285247
SINGLE ROOM144202269202144202144
DBL 1+1 CHD (2-12,99)159183243183159183159
SGL 1+1 CHD (0-1,99)145203270203145203145
DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)160184244184160184160
DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)185209269209185209185
DBL 2+1 CHD (0-1,99)177204271204177204177
DBL 2+1 CHD (2-12,99)202229296229202229202
DOUBLE DELUXE
DOUBLE ROOM194237315237194237194
DOUBLE ROOM+EXTRA BED272331441331272331272
SINGLE ROOM153236314236153236153
DBL 1+1 CHD (2-12,99)175213284210175213175
SGL 1+1 CHD (0-1,99)154237315237154237154
DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)176214285211176214176
DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)201239309239201239201
DBL 2+1 CHD (0-1,99)195238315238195238195
DBL 2+1 CHD (2-12,99)220262340262220262220
DBL 2+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)221263341263221263221
DBL 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)246288367288246288246
ONE BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD272328440328272328272
APT4 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)272328440328272328272
APT4 3+1 CHD (2-12,99)272328440328272328272
Доплата за VIP APP за соба на ден95959595959595
Полупансион28282828282828
Деца од 2-12.99 год.20202020202020
ТаксаВклученаВклученаВклученаВклученаВклученаВклученаВклучена
ОтказПод 3 дена 1 ноќПод 14 дена 100%Под 21 ден 100%Под 14 дена 100%Под 3 дена 1 ноќПод 14 дена 100%Под 3 дена 1 ноќ
No Show2 ноќи100%100%100%2 ноќи100%2 ноќи
Минимум престој3353333
Доплата за Новогодишна вечера 105 ЕУР за возрасни и 55 ЕУР за деца од 2-12.99 год. за гости на база ноќевање со појадок и 80 ЕУР за возрасни и 40 ЕУР заДеца од 2-12.99 год. за гости на база полупансион
*HB supplement – daily dinner in the main restaurant, option of pre-selected 4-course menu with advanced notice and А La Carte service!                        
Цената вклучува: користење на затворен базен,сауна, солена сауна,парна бања, римска бања,ски гардероба,интернет, кафе и чај во соба
Отворен и затворен паркинг со доплата на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Локација