Category Стара Планина

Хотел Stara Planina Resort 4*

Хотелот Стара Планина се наоѓа на едно од најубавите места на планината Стара Планина – рамнина Јабушка, на 1.466м надморска височина. Вистинската атракција е првата гондола во Србија која превезува скијачи од хотелот до врвот Бабин Зуб. Услуги на хотелот: 3 конференциски…