JAT Apartments

JAT Aparmets – Копаоник

Цените се дадени по Студио / Апартман за 7 ноќи на база НАЕМ

Тип на собиБр на лица03.12
10.12
10.12 
24.12
24.12
 21.01
21.01
04.02
04.02
18.02
18.02
25.02
25.02
24.03
24.03
07.04
Бр на ноќи77777777
0+1 / А2509563845690809690475410
2+0 / В2534665916755877755517451
1+1 / С35836771.134780945780587490
2+1 / D46987981.236950999950685618
3+1 / E57331.0431.5091.0181.5091.020745703
4+1 / 2+2 F68281.1591.7571.2231.17151.223871820

Цените се дадени на ден по Студио / Апартман

Тип на собиБр на лица03.12
10.12
10.12
24.12
24.12
21.01
21.01
04.02
04.02
18.02
18.02
25.02
25.02
24.03
24.03
07.04
Минимум ноќи33333333
0+1 / А2738112099116997659
2+0 / В276951311081261088265
1+1 / С384971621121351129478
2+1 / D410011417713614313610998
3+1 / E5105150216146216146118112
4+1 / 2+2 F6119166251175245175139131

Во цената е вклучено:
– Наем на Студио / Апартман за 7 ноќи на база НАЕМ

Во цената не е вклучено:
– Туристичка такса и хотелско осигурување 1,20€ по лице на ден; Деца до 7-15 години 0,70€ по лице на ден; Деца до 7 години само осигурување 0,20€ по лице на ден.
– Појадок и Вечера 26€ по лице на ден (деца 2-10 години 50% попуст)