Euphoria Club 4*

EUPHORIA CLUB 4* BOROVETS                 www.borovetseuphoria.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
4/115.12.2023
21.12.2023
22.12.2023
06.01.2024
07.01.2024
09.02.2024
10.02.2024
29.02.2024
01.03.2024
15.03.2024
16.03.2024
31.03.2024
JUNIOR SUITE
SINGLE ROOM106211127189127106
JUNIOR SUITE 2 AD108214131192131108
JUS2 1+1 CHD (2-11,99)108214131192131108
SGL 1+1 CHD (0-1,99)107212128190128107
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD153253173237173153
APARTMENT 2AD+EXTRA BED188310214278214188
APT2 1+1 CHD (2-11,99)153253173237173153
APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)154254174238174154
APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)176288205269205176
APT2 2+1 CHD (0-1,99)154254174238174154
APT2 2+1 CHD (2-11,99)176288205269205176
APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)177289206270206177
APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)200323238301238200
APT2 3+1 CHD (0-1,99)189311215279215189
APT2 3+1 CHD (2-11,99)211345247310247211
Полупансион282828282828
Деца од 2-11.99 год.111111111111
ТаксаВклученаВклученаВклученаВклученаВклученаВклучена
ОтказПод 14 дена 100%Под 14 дена 100%Под 14 дена 100%Под 14 дена 2 ноќиПод 7 дена 2 ноќиПод 7 дена 2 ноќи
No Show100%100%100%100%100%100%
Минимум престој131111
Доплата за Новогодишна Вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за дева од 2-11.99 год.
Цената вклучува: затворен базен, интернет, подземен паркинг
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.11.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 15.12 ДО 30.12.2023 И ОД 02.01 ДО 31.03.2024
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 15.12 ДО 30.12.2023 И ОД 02.01 ДО 31.03.2024
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.12.2023 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 15.12 ДО 30.12.2023 И ОД 02.01 ДО 31.03.2024