8 Септември во Банско

ПРАЗНИЧНА ПОНУДА

HOTEL BELVEDERE Holiday Club4* Банско

(08.09.2023-10.09.2023)

Цената вклучува:

    Две ноќевања според избраната услуга(ноќевање со појадок, со појадок и вечера и полн пансион), надворешен базен, внатрешен базен со вградени тангенторни ефекти, , фитнес,интернет,паркинг,детски оддел, фудбалско игралиште, туристичка такса.

Цената не вклучува:

-Патничко осигурување и превоз

Услови за деца:

– Дете до 5,99 години бесплатно сместување (со 2 возрасни)

Напомена:

– Во апартманите со една спална можат да се сместат 2+2 лица (2 лица плаќаат 100 %)

– Во апартманите со две спални можат да се сместат 4+2 лица(4 лица плаќаат 100 %)

Плаќање исклучиво во денари

Напомена:

Програмата започнува со вечера на денот на пристигнувањето и завршува со ручек на денот на заминување од хотелот.