Category Србија

Хотел Планинка 4 *- Куршумлијска Бања 

Понуда за индивидуален престој во Хотел Планинка во Куршумлијска Бања за 2024* Јануари – Февруари 59 € Велнес ден,67 € Медицински ден  Mарт – Декември 69 € Велнес ден, 78 € Медицински ден  Цените се дадени по лице на ден…

 ХОТЕЛ РАДАН 3*- Пролом бања

ЦЕНОВНИК НА ХОТЕЛ РАДАН ЗА ЈАНУАРИ – ДЕКЕМВРИ 2024 ГОДИНА:Јануари – Март 55 €Април – 56 €01-ви Мај до 20-ти Јуни – 57 €. 20-ти Јуни до 10-ти Септември – 60 €.  10-ти до 30-ти Септември – 57 €.Октомври – Декември –…

ХОТЕЛ БЕЛА ЈЕЛА – Луковска бања

ЦЕНОВНИК НА ХОТЕЛ БЕЛА ЈЕЛА ЗА ЈАНУАРИ-ДЕКЕМВРИ 2024 ГОДИНА: Јануари – Март 63 € основен БО ден, 78 € екстра БО ден Април – 64 € основен БО ден, 79 € екстра БО ден Мај – Јуни – 65 €…

ХОТЕЛ ЈЕЛАК – Луковска бања

ЦЕНОВНИК НА ХОТЕЛ ЈЕЛАК ЗА ЈАНУАРИ-ДЕКЕМВРИ 2024 ГОДИНА: Јануари – Март 55 € основен БО ден, 70 € екстра БО ден Април – 56 € основен БО ден, 71 € екстра БО ден Мај – Јуни – 57 € основен…

FONTANA 4* – Врњачка бања

Хотел „Фонтана“ лоциран е веднаш до паркот, кој се простира на над 60 хектари уреден простор, а од друга страна до познатиот „Мост на Љубовта“ и шеталиштето.Со својата традиција на гостопримство над 55 години, тоа е најпопуларното место. Во 2019…

Hotel Sunce 4*- Соко Бања

Last Minute понуда од Sunce 4* СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДАHotel Sunce 4*- Соко БањаПонудата е валидна 21.01-13.02.20242 деца до 11,99 години ГРАТИС Цената е дадена за 2 ноќи пакет за 2 лица Тип на Соба Kапацитет на соба Работни Денови(Недела – Четврток) Викенд Пакет(Петок-Недела)  Standart Double Room 2 АDL…