Category Халкидики

ВИЛА MIHALIS – НЕА ФЛОГИТА

10% ПОПУСТ (ЗА  50% УПЛАТА) ДО 21.01.2022 50 МЕТРИ ОД ПЛАЖА 50 МЕТРИ ОД ПЛАЖА НЕА ФЛОГИТА, туристичко место на западната страна од првиот крак Касандра во областа Халкидики.Се издвојува со нај долгата песочна плажа на Халкидики,бистрината на водата,авенијата на палмите,боровите,бујната…

ВИЛА STAVROS – НЕА КАЛИКРАТИЈА

7% ПОПУСТ (ЗА  50% УПЛАТА) ДО 21.01.2022 200 метри од  ПЛАЖА Неа Каликратија е град со многубројни занимливости за секој турист.Има долга песочна плажа, многубројни ресторани, таверни, кафетерии, забавни паркови за деца,супермаркети Лидл и останати занимливости. Интересно за  посетата е плажата “Сахара“…