Brzace Centar Aparments

Цените се дадени за НАЕМ на студио / апартман на ден
15% попуст за уплата до 20.11.2021
1-2 лица RО1-3 лица RO1-4 лица RO1-5 лица
RO
1-4 лица RO1-6 лица RO
ПериодСменаМин.ноќи0+11+12+1 / 0+21+2 / 3+11+2 Lux2+2
20.04-28.11Понеделник-Вторник1253545556565
28.11-12.12Вторник-Вторник2426282102122122
12.12-19.12Вторник-Недела35074100122143143
19.12-28.12Недела-Понделник36384109131154154
28.12-06.01Понеделник-Вторник5100133156177199199
06.01-30.01Вторник-Недела377100112127130130
30.01-20.02Недела-Недела384106127148170170
20.02-20.03Недела-Недела26384109131154154
20.03-17.04Недела-Недела1507193114136136

Во цената е вклучено:
– Наем на Студио / Апартман
– Wi – Fi
– Ски Гардеробер
– Надворешен паркинг (лимитиран капацитет)

Во цената НЕ Е вклучено:
– 1€ по лице на ден за возрасни;
– Деца 7-15 години 0,50€ по лице на ден;
– Деца 0-6,99 години не плаќаат туристичка такса;
– Хотелско осигурување 0,20€ по лице на ден;

Начин на плаќање:
– 50% од вкупната сума на аранжманот се остава при резервација
– 50% од вкупната сума на аранжманот на 15 дена пред почеток на аранжманот

Услови за откажување и промена на термин:
– Oтказ или промена на термин се смета за валидна исклучиво кога се доставува во писмена форма.

За резервации направиени по редовни цени (без Early Booking) во период од 20.11.2021.
– 30% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 29-15 дена пред почетокот на аранжманот.
– 70% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 14-7 дена пред почетокот на аранжманот.
– 100% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 7-0 дена пред почетокот на аранжманот.
– Доколку се напушти хотелот предвреме Хотелот не дозволува поврат на неискористени средства.
– Промени на анаржманот не се дозволени за време на престојот во Хотелот.

За резервации направени под „Еarly Booking “ во период до 20.11.2021.
o Хотелот заджува 50% од вкупната сума на аранжманот да ја задржи доколку се откаже
резервацијата од денот на правење до 15 дена пред поаѓање.

o 70% од вкупниот износ ќе се наплати доколку резервацијата се откаже 14-7 дена пред датумот на пристигнување.

o 100% од вкупниот износ ќе се наплати доколку резервацијата се откаже 6-0 дена пред датумот на пристигнување или за време на престојот или во случај патниците да не пристигнат.

o Во случај гостинот да замине пред датумот на заминување, апартманите во Бржене Центар ќе наплатат целосен износ (вкупно) за претходно резервираниот период на престој.

Ковид политика:
– Хотелот – гарантира поврат на уплатени средства во случај:
– Потврдено приуство на корона вирус на еден или повеќе лица на кој се оденсува резервацијата (доказ позитивен ПЦР тест)
– Затварање на граници

Галерија

Локација