ORES BOUTIQUE HOTEL 5*

ORES BOUTIQUE HOTEL 5* BANSKO                        www.ores.bg
101.12.2021
23.12.2021
24.12.2021
28.12.2021
29.12.2021
02.01.2022
03.01.2022
15.01.2022
16.01.2022
27.01.2022
28.01.2022
17.02.2022
18.02.2022
26.02.2022
27.02.2022
17.04.2022
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
STANDARD  
DOUBLE ROOM9815319115311615311698
SINGLE ROOM9715219015211515211597
DBL 1+1 CHD (2-12,99)9815319115311615311698
SGL 1+1 CHD (0-1,99)9815319115311615311698
DBL 1+2 CHD (2-6,99) (2-12,99)109164202164126164126109
DBL 2+1 CHD (0-1,99)9915419215411715411799
DBL 2+1 CHD (2-6,99)109164202164126164126109
1 BEDROOM APARTMENT  
APARTMENT 2 AD109173211173133173133109
APARTMENT 2 AD+EXTRA BED142223275226174226174142
APT2 1+1 CHD (2-12,99)109173211173133173133109
APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)110174212174134174134110
APT2 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)120184222184144184144120
APT2 2+1 CHD (0-1,99)110174212174134174134110
APT2 2+1 CHD (2-12,99)120184222184144184144120
APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)121185223185145185145121
APT2 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)138201239201161201161137
2 BEDROOM APARTMENT  
APARTMENT 4 AD191298351298227298227191
APT4 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)191298351298227298227191
APT4 3+1 CHD (2-12,99)191298351298227298227191
APT4 3+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)192299352299278299228192
APT4 3+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)202308362308238308237202
APT4 4+1 CHD (0-1,99)192299352299278299228192
APT4 4+1 CHD (2-12,99)202308362308238308237202
2 BEDROOM APARTMENT LUX  
APARTMENT 4 AD218311373311236311236218
APT4 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)218311373311236311236218
APT4 3+1 CHD (2-12,99)218311373311236311236218
APT4 3+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)219312374312237312237219
APT4 3+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)229322383322246322246229
Полупансион1717171717171717
Деца од 2 до 12.99 год.1111111111111111
Baby cot33333333
Такса за лице на ден (на лице место )0.600.600.600.600.600.600.600.60
ОтказПод 3 дена 1 ноќПод 10 дена 3 ноќиПод 14 дена 100%Под 10 дена 3 ноќиПод 5 дена 2 ноќиПод 10 дена 3 ноќиПод 5 дена 2 ноќиПод 3 дена 1 ноќ
No Show1 ноќ100%100%100%50%100%50%1 ноќ
Минимум престој23433332
Доплата за Новогодишна вечера 110 ЕУР за возрасни и 55 ЕУР за деца од 7 до 12.99 години, 25 ЕУР за деца од 4 до 6.99 година
Цената вклучува: затворен базен, интернет, ски гардероба
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2021 25% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2021 20% ПОПУСТ
7=6,14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2021 И ОД 27.02 ДО 17.04.2022
ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ

Галерија