Category Банско-пакет

Банско, Зима 2024 – Пакети со 2/3/4 полупансиони и вклучен превоз

Банско e рекреативен скијачки центар во Пирин, ситуиран на надморска височина од 925 м. Располага со 17 скијачки патеки (должина 75 км) и 27 ски-лифтови. Наjвисоката точка на ски-центарот е 2560 м, а наjниската – 1000 м. Хотел Орфеј Хотелот…