Category Шпанија

Шпанија Лето 2024

Коста брава – Азурен Брег – Венеција-Венеција-Верона-Барселона-Кан-Ница-Монако-Монте Карло Земја со богата историја, традиција и култура. Земја на Фламенгото, коридата и виното. Сончева, топла и возбудлива 24 часа. Ве водиме на Коста Брава – “ Дива Обала”, со стрмни, избраздани карпи…