Category Јуни

ПУЉА

Авион/ 7 дена/ 6 ноќевања Пуља е сместена на петата од италијанската чизма, на крајниот југоисток на Апенинскиот Полуостров.Богатата историја, прекрасните плажи, сликовитите гратчиња, префинетата автентична италијанска храна и вино се само некои од причините поради кои треба да се…

КИПАР 23.06 

АВИОН 8 дена / 7 ноќевања КИПАР е островска држава во Средоземното море, а такму влијанитео на средоземната медитеранска клима и неговата местоположба се причина да на Кипар доминираат сончеви денови преку целата година. Територијално островот е поделен помеѓу Турција – Северен Кипар и…