Category Празнични понуди

ПРАЗНИЧЕН ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД ВО КАВАЛА

(Целодневен излет на Зелениот Остров Тасос) (10.06.2022 – 12.06.2022) Прв ден:10.06.2022 (петок) 02:00 часот заминување на групата од Скопје и во 03:30 часот од Кавадарци (пред туристичките агенции)кон Грција со попатни застанувања и одмори. Околу пладне пристигнување во Кавала, еден од најубавите грчки…