Category Златибор

ДОЧЕК НА НОВА 2022 ГОДИНА – ЗЛАТИБОР

 (Сирогојно, Мокра Гора, Дрвенград) (30.12.2021 – 02.01.2022) Златибор, една од најубавите планини во Србија… Доколку копнеете по неверојатно убави пејзажи и чист планински воздух, тогаш Златибор е вистинскиот избор… Престолонаследникот Ѓорѓе Караѓорѓевиќ уште во 1905-та година за ова планинско место…