Category Виена

ВИЕНА

АВТОБУС   Автобус 5 дена/ 2 ноќевања ВИЕНА – актуелна престолнина на Австрија и некогаш главен град на моќната Австроунгарска Империја.Денес модерна туристичка метропола на бреговите на убавиот плав Дунав. Градот шармира со убавите Палати на Царскиот Hoffburg и Шенбрунските паркови, како…