Category Русија

МОСКВА И САНКТ ПЕТЕРСБУРГ

Новогодишно групно патување со лет од Белград29.12.2021 – 05.01. 20227 дена / 6 ноќевања Прекрасна групна тура во која комбинирано се посетуваат руските убавици – градовите Москва и Санкт Петерсбург. Летовите се од/до Белград, а дадените цени во тотал со сите програмски трошоци…