Category Рим

РИМ – Нова Година

РИМ – Нова Година (28.12.2021 – 01.01.2022 / 5 дена – 4 ноќевања со авион од Скопје)Главниот град на Италија и градот со неисцрпна инспирација на историчарите и љубителите на уметноста, го нарекуваат и “главен град на светот” (caput mundi), “вечниот град” (la citta eterna), градот на седум…