Category Копаоник

КОПАОНИК НОВА ГОДИНА

 ( 2 полни пансиони ; 1 полупансион  )                                            30.12.2021- 02.01.2022 Дочекајте ја Новата 2022 година во топол и пријатен амбиент во Апарт Хотел КОПАОНИК БРЗЕЧЕ,  со прекрасен поглед од најубавите пејсажи и снежните падини на КОПАОНИК…     30.12.2021 Скопје – Копаоник         Состанок на…