Category Истанбул

ИСТАНБУЛ – НОВА ГОДИНА

Групно патување со директен лет од Скопје 30.12.2021 – 02.01.2022 | 3 ноќи – 4 дена Програма 1 ден. ( 30.12.2021 четврток ) СКОПЈЕ – ИСТАНБУЛ Состанок на групата на аеродромот во Скопје во 05:00 часот. Лет за Истанбул во 08:00 часот со авиокомпанијата Pegasus Airlines (PC…

ИСТАНБУЛ-НОВА ГОДИНА НА БОСФОРОТ

1 ден 30.12.2021 (четврток) МАКЕДОНИЈА – ИСТАНБУЛСостанок на групата и поаѓање од градовите:Кавадарци, Неготино, Скопје, Велес. Ноќно патување со попатни паузи.2 ден 31.12.2021 (петок) ИСТАНБУЛПристигнување во предпладневните часови, сместување во хотел во областа Лалели. Посместувањето, започнуваме Панорамски разглед со локален…