Category Египет

КАИРО, ХУРГАДА и НОВОГОДИШНО КРСТАРЕЊЕ ПО НИЛ

Новогодишно групно патување со лет од Скопје9 дена / 7 ноќевања  (27.12.2021 – 04.01. 2022) Прекасно и содржински богато патување исполнето со многу излети и посети на неверојатни места, а истовремено нуди можност за узживање и авантура.  Ова патување е прилика да се…