Category Будимпешта

БУДИМПЕШТА 3 ноќи

Автобус БУДИМПЕШТА – БРАТИСЛАВА – СТ.АНДРЕА – ВИШЕГРАД – ЕСТЕРГОМ   1 Ден. 29.12 Скопје – Будимпешта (среда) Состанок на групата во 18:30 часот и поаѓање за Будимпешта во 19:00 часот. Се патува преку Р.Србија и Р.Унгарија со куси попатни…

БУДИМПЕШТА 2 ноќи

Автобус КРАЛСКА УНГАРИЈА БУДИМПЕШТА – СТ.АНДРЕА – ВИШЕГРАД – ЕСТЕРГОМ 1 Ден. 30.12 Скопје – Будимпешта (четврток) Состанок на групата во 18:30 часот и поаѓање за Будимпешта во 19:00 часот. Се патува преку Р.Србија и Р.Унгарија со куси попатни паузи…