Category Белград

БЕЛГРАД

(31.12.2021 –02.01.2022 / 3 дена / 2 ноќевања со појадок) 31.12.2021-забава и дочек на Новата 2022 година на плоштадот со музичките звезди Марија Шерифович, Јелена Карлеуша и Сара Јо 1 ДЕН (31.12.2021 – петок): ШТИП-БЕЛГРАД Состанок на групата во 01:00…