Category Барселона

Барселона – Авион

Барселона или „каталонската кралица“ е четвртиот најпосетуван град во Светот. Величествен град со прекрасна убавина, кој живее 24 часа дневно. Уживајте во прошетката низ главната градска улица „Рамблас“, застанете покрај живописните човечки статуи или некој од многубројните улични сликари или…

Барселона

БАРСЕЛОНА – Каталонската престолнина Космополитски главен град на Каталонија, град на брегот на Средоземното море,Барселона.Прошетајте по улиците на градот во кој Гауди оставил личен печат, неговите ремек дела,црквата Саграда фамилија, Каса Батло, Ла Педрера… и ќе имате впечаток дека стезаталкале…