Category MAJ

СИЦИЛИЈА

Авион/ 6 дена/ 5 ноќевања Сицилија е најголем остров во Медитеранот кој географски и припаѓа на Италија, но, во културолошка смисла е земја сама за себе, со единствена традиција, кујна и неповторлив ритам на уживање. Сицилија –магичниот остров, чиј брег…