Category Италија

СИЦИЛИЈА ЛЕТО 2023

Сицилија, со години е меѓу најпосетуваните европски дестинации, посебно текот на летните месеци, па затоа за летување на Сицилија се одлучуваат се поголем број на туристи. Овој скапоцен камен на јужна Италија, ќе Ве водушеви со својата природа, долгите плажи,…

Летување во Монтекатини Терме на наубавите плажи на Тосканскиот и Етрурскиот брег

Неповторливо доживување на Тосканската Ривиера Летување во Монтекатини Терме на најубавите плажи на Тосканскиот и Етрурскиот брег Монтекатини Терме- Марина ди Биббона-Болгхери- Виареггио -Лукка -Чинкве Терре-Ливорно-Тиррено-Фиренца (15.07.2023–22.07.2023) ВТОР ТЕРМИН: (26.08.2023-02.09.2023)  Запознајте го совршениот спој на традицијата и историјата, откријте ги…

Лето во Римини 2023

План и програма Поаѓање од Македонија Поаѓањето од Македонија е ден пред започнување на аранжманот. Доколку ги гледате термините имајте предвид дека термините се од денот на Check in, а од терминот на Check out. Патувањето е со автобус во…