Category Ормос Панагијас

Vila Aquarelle – Ормос Панагијас 

Ормос Панагијас е мало место на источниот брег на Ситонија. Името го добива по црквата посветена на Света Богородица (на грчки Панагија) која е зачувана уште од периодот на Византија. Делот покрај плажата е идеален за сите оние кои сакаат…