Category 11 Октомври

Врњачка Бања 11 Октомври

Програма на патување:  11.10.2023 (Среда) СКОПЈЕ – ВРЊАЧКА БАЊА   Состанок на групата на паркингот кај хотел ВИП спроти саем рано наутро во 05.30 часот. Поаѓање за Србија во 06.00 часот. Патот води преку граничниот премин Табановце со кратки попатни паузи за одмор и обавување…

Венеција 

1.Ден 10.10.2023 (вторник)                        СКОПЈЕ – ВЕНЕЦИЈА  Состанок на групата во 14.30 часот на паркингот кај спортска сала Борис Трајковски (кај пералните). Поаѓање за Италија во 15.00 часот. Патувањето се…

Тоскана 

Програма на патување: 1.ден 10.10.2023  (вторник)                         СКОПЈЕ – МОНТЕКАТИНИ  Состанок на групата во 10.30 часот (претпладне) на паркингот кај спортска сала Борис Трајковски (кај пералните). Поаѓање за Италија во…

Лутра Едипсос – Евија 

Едипсос или Лутра Едипсос е најпознатата и најстарата бања во Грција, специфична по комбинацијата од термалните извори кои се влеваат директно во Егејското море. Во прилог на тоа дека се работи за една од најстарите бањи оди и фактот што…

Пролом Бања

Програма на патување:  1.Ден 11.10.2023  (среда)                       СКОПЈЕ – ПРОЛОМ БАЊА Состанок на групата рано наутро во 05.30 часот на паркингот кај спортска сала Борис Трајковски (кај пералните). Поаѓање за Србија…

Луковска Бања

Луковска Бања е лоцирана во јужниот дел на Србија, на источните падини на Копаоник. Со поставеност од 681м надморска висина, таа е највисоката бања во Србија со пријатна умерено континентална клима и голем број на сончеви денови. Карактеристична е по…

ОКТОМВРИСКА АЛПСКА ПРИКАЗНА

КРАЊСКА ГОРА- КЛАГЕНФУРТ- МИНИМУНДУС -ХАЛШТАТ-САЛЗБУРГ Бонус излет на БЛЕД! (07.10.2023–12.10.2023) Сите имаме желби, големи и мали… Некои ни се исполнуваат, некои не. Една од оние желби кои мислите дека нема никогаш да Ви се исполни е да го видите целиот…